Jacob Sandberg Middelfart Skadekonsulent 44 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg ser Middelfart Sparekasse som en del af et varetegn i Middelfart. Et pengeinstitut der bør spille en vigtig rolle i hele Middelfart kommunes lokale liv. Det og “bære” navnet Middelfart Sparekasse gør, at der påhviler pengeinstituttet et væsentlig ansvar, for at vi i Middelfart har sundt lokalt butiksliv, en udviklende iværksætter kultur samt et sport og kulturliv. Og i mange facetter vil et pengeinstitut der VIL det liv være en vigtig samarbejdspartner.

Det og være en del af repræsentantskabet i Middelfart Sparekasse, vil for mig være og sidestille med at tage ansvar, sammen med Middelfart Sparekasse, for at vi netop har og bliver ved med at have et “Middelfart” som vi kan være stolte af. Og som fortsat vil være en kommune og område som folk tilvælger.

Jeg vil samtidig gerne være med til at have en stemme, der taler den almindelig lønmodtager, iværksætteren, den etablerede virksomhed og hele vores sport og kulturlivs stemme.

Lidt om mig:

Jeg er født og opvokset i Middelfart og flyttede i forbindelse med uddannelse til København i år 2000. 7 år efter vendte jeg tilbage til Fyn, hvor Middelfart var det helt naturlige sted og slå mig ned igen.

Min familie blev skabt i Middelfart, hvor vi i dag tæller min hustru, vores 2 piger og en hund. Jeg har igennem hele mit liv været en integreret del af foreningslivet de steder jeg har boet. Af flere omgange har jeg siddet i bestyrelsen i Middelfart Håndbold Klub. Og igennem de sidste 4 år har jeg i anden omgang siddet som formand for bestyrelsen. Det og være med til at drive en forening til gavn for en masse børn og unge synes jeg er overordentlig vigtig del. Dels for vores foreningskultur som helhed, men i høj grad også for en by som Middelfart.

Videre er jeg “storforbruger” af hele Middelfarts naturområde. Dette i alt fra diverse sport til vandaktiviteter samt naturfotografering. I sommeren ’20 åbnede jeg “popup konceptet” SUB Away – Fænøsund, med udlejning af Stand Up Paddelboards på Middelfart Marina.

Som person vægter jeg ærlighed og loyalitet højt, hvilket er to keywords, jeg vil tage med mig i repræsentantskabet. Samt mit motto “levlivetmensdukanlevedetlivduvilleve”.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Student
Forsvaret
Salgsassistent
Politibetjent
Skadekonsulent hos Tryg

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os