Inge Gustafsson Fredericia Selvstændig 58 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg er interesseret i at bidrage med min erfaring som selvstændig i trekantsområdet. Jeg har en bred berøringsflade og er meget engageret i mit netværk i Vejle af selvstændige kvinder.

Corona-krisen har berørt min branche meget, og det har givet anledning til at fintune virksomheden til når krisen er ovre. Jeg har været igennem en rationaliseringsproces og yderligere digitalisering af firmaet, og det vil helt sikkert resultere i en sundere forretning, når salget kommer i gang igen. Jeg vil kunne bruge min viden om drift af virksomhed i en krisesituation i repræsentantskabet, for jeg har lært at se tingene fra nye vinkler.

Jeg vil også kunne fortælle Middelfart Sparekasse, hvilken støtte og hjælp en ejerledet virksomhed har brug for.

Lidt om mig:

Jeg er en engageret og ambitiøs kvinde, og jeg bruger meget tid på mit job som selvstændig. Jeg lægger stort vilje i at nå et mål, og mit energiniveau er heldigvis højt.

Jeg elsker naturen, og jeg bruger den meget til lange gåture, løb, kajak og vinterbadning.

Min mand er direktør i et firma i Gram, og vores 2 børn er færdiguddannede på universitetet i Aarhus, og nu klar til at starte deres karrierer.

Vi nyder at være flyttet hjem til Danmark, hvor vi bor dejligt på Trelde Næs, og hvor det er lettere at nyde gode middage med vores nære venner og familie.

Og så kommer det nok ikke som en overraskelse, at jeg elsker at rejse – især til Italien, som jeg har tabt mit hjerte til.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Jeg er uddannet på den Danske Eksportskole i Herning, og uddannelsen ledte til mit første job som eksportsælger hos Dandy i Vejle. Her blev jeg skolet yderligere, og jeg lærte en masse om
internationalt salg i gennem 10 år. Derefter var jeg marketingchef i nogle mellemstore danske virksomheder

Min mand og jeg (med børn) valgte derefter en lidt utraditionel vej, nemlig at blive udstationeret, og gennem de næste ca. 11 år boede vi i Kroatien, Finland, Letland og Italien, hvor min mand arbejdede for Udenrigsministeriet, og vi lærte at omgås andre kulturer og gav vores familie en oplevelse for livet.

Undervejs tog jeg en HD i afsætning fra CBS. De seneste 11 år har jeg været selvstændig med eget rejsebureau, Local Living A/S, hvor jeg sælger rejseoplevelser i Italien.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os