Henrik Skjøtt Hørning Centerchef 47 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg stiller op til repræsentantskabet i Middelfart Sparekasse, da jeg igennem de sidste 2 år, hvor jeg har været kunde i Sparekassen, har oplevet en særdeles spændende virksomhed. Jeres værdier og menneskesyn går direkte i hjertet på en HR mand. Når jeg fx læser om “til fælles bedste”, og hvordan i sætter handling bag ordene – så kan jeg kun blive nysgerrig og interesseret i at vide mere. Jeg følger også med i, hvordan i leder og udvikler jeres medarbejdere, hvilket absolut også er interessant. Sidst men ikke mindst oplever jeg en bank, som har et brændende ønske om at være meget lokal forankret i de områder i er repræsenteret – hvilket er til stor gavn for byens borgere, erhverv og ikke mindst kultur og idrætslivet. Så at lære Sparekassen endnu bedre at kende indefra – og endda måske være med til at inspirere og præge den i fremtiden – er min motivation til at stille op.

 

Lidt om mig:

Jeg er en mand på 47 år, som i dag arbejder som Centerchef i Hørning Idrætscenter. Min kone Betina driver en tøjbutik (MALUNA) i Hørning på 13. år, og sammen har vi 3 børn – Nanna på 23, Lucas på 17 og Mathias på 13. Jeg har en baggrund som købmand og HR mand, hvilket giver mig nogle fantastiske og anderledes forudsætninger for at sidde i mit nuværende job.
Jeg elsker udvikling – både udvikling af medarbejderne, udvikling af organisationen, udvikling af virksomheden men absolut også udvikling af den by, som man selv arbejder og bor i.
For mig hænger tingene sammen, og ved at arbejde med udvikling på de forskellige niveauer – kan man være med til at gøre en forskel og ikke mindst sætte et aftryk.
Det med at gøre en forskel og sætte en aftryk – er nok i bund og grund det, der driver mig, og ikke mindst det, der motiverer mig.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

1992-1996: Forsvaret
1996-2000: Trainee, Bilka
2000-2002: Afdelingschef, Bilka
2002-2006: HR konsulent, Dansk Supermarked
2006-2009: HR Partner, Dansk Supermarked
2009-2013: HR afdelingschef, Dansk Supermarked
2013-2015: Selvstændig med HS Lederudvikling
2015-2018: District Manager, Starbucks
2018 – : Centerchef, Hørning Idrætscenter

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os