Henrik Karlskov Middelfart Selvstændig 56 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg interesserer mig for lokalsamfundet og deltager aktivt i det sociale liv i byen. Både til sportslige og kulturelle arrangementer.

Middelfart Sparekasse er en af de vigtigste dynamoer for lokalområdet, og det vil være rigtig spændende at være sparringspartner for ledelsen og bestyrelsen omkring impulser, trends og tiltag i lokalområdet og gennem mit store erhvervsnetværk.

Mine stærke sider:
Jeg har en stærk forretningsforståelse og en bred samfundsforståelse og interesserer mig for, hvad der sker – også i det politiske. Er ikke medlem af noget parti. I mit daglige virke arbejder jeg intensivt med salg, økonomi, risikostyring og strategi.

Jeg kommunikerer klart og tydeligt og er ikke bange for at give min mening til kende.

Lidt om mig:

Jeg er 56 år, gift med Anne, og har 2 voksne børn, Magnus og Monica. Anne arbejder som salgsansvarlig hos Jysk Fynske Medier. Magnus er flyttet hjemmefra og læser markedsføringsøkonomi i Esbjerg. Monica har taget et sabbatår og har flere jobs for at tjene nogle penge, til hun skal videre.

Jeg har boet i Middelfart næsten hele mit liv og nyder naturen i og omkring Middelfart. Både med gåture, på mountainbike og racercykel. Når Middelfart Boldklub spiller hjemme, er jeg som regel at finde på lægterne for at bakke vores 2. divisionshold op.

Som familie, er vi hvert år aktive på ski i Østrig. Sommeren nydes med udenlandsrejser og i vores sommerhus ved Vestkysten.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Selvstændig – Vang & Karlskov – Digitale LED-skærme til digital markedsføring, professionelle akustikløsninger til virksomheder, og produktion af analoge skilte til erhverv.
Handelsuddannet
22 år i IT-branchen – Key Account Manager/salgschef
4 år i autobranchen – salgschef
10 år i den grafiske branche – Key Account Manager/selvstændig
Udviklet, udstykket og solgt tidligere plantage i Middelfart, nu Kammavej
Er aktiv som medlemsvalgt bestyrelsesmedlem i Brugsforeningen for Middelfart og Omegn

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os