Hans Mørk Brabrand Hr. 51 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg bor i et almindeligt hus, min økonomi er gennemsnitlig, og det er jeg sikkert også på mange måder. Men jeg mener, det er vigtigt at tage del i den demokratiske form, som repræsentantskabet er. Sparekasse traditionen binder sig op på andelsbevægelsen og på tanken om fællesskabet. Selvom sparekasserne følger samme lovgivning som bankerne, så håber jeg aldrig sparekasserne kommer derhen, hvor vi ser mange banker i dag. Jeg vil gerne være med til at hjælpe Middelfart Sparekasse til at blive ved med at gebærde sig med det ansvar og den ordentlighed, jeg mener en sparekasse burde repræsentere. Derfor stiller jeg op til Middelfart Sparekasses repræsentantskab.

Lidt om mig:

Jeg bor i Brabrand og arbejder leder i PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) ved Børn og Unge i Aarhus Kommune.
Jeg er 51 år gammel og er gift med Lisbeth, der også er ansat ved Børn og Unge. Sammen har vi Sofie, der er 25 år.
I min fritid cykler jeg, spiller golf, tager på opdagelse i naturen, laver en pizza i haven eller noget helt andet. Jeg elsker at bo i Brabrand. Her er jeg tæt på naturen og har ikke langt ud på de små
landeveje på min cykel. Samtidigt er der ikke langt til byen.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Uddannet lærer og cand. pæd. pæd. psyk ansat hos Aarhus Kommune som PPR-leder i Børn- og Unge forvaltningen. Før det lærer og siden leder i den aarhusiansk folkeskole.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os