Hans Møller Kvindebjerg Hansen Middelfart Delefterlønner 65 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg har været ansat i et par virksomheder, og dermed kender jeg til det at være lønmodtager, og de sidste 12 år af min karriere har jeg været selvstændig, så jeg har en erfaring i begge sider af kundesegmentet.

Jeg mener, jeg har en fornuftig baggrund til at stille op i min egen sparekasse, som jeg har brugt gennem alle årene, og alle i min familie er der, og derfor vil det være naturligt, hvis jeg kan bidrage med min viden.

Lidt om mig:

Jeg er 65 år, gift med Bodil Kirstine, vi har 3 børn Rikke, Jimmi og Betina, og 2 skønne børnebørn.
Jeg har en del år været formand for støtteforeningen til Friplejehjemmet Lillebælt, det bruger jeg en del tid på, min rille er at skaffe midler til vores aktiviteter, via sponsorrater, hvor Middelfart Sparekasse b.la. er med som sponsor, så har jeg været en del af Middelfart Rotary klub i mange år, og er i dette år præsident, så det går der også en del tid med, og så er jeg aktiv i Middelfart mentorforening, hvor jeg er mentor for unge, som mangler lidt gode råd og en snak, når der er brug for det, de skal føle de er ok, ofte skal der ikke så meget til at gøre en forskel.

Jeg mener, det er vigtigt, at vi alle er med til at løfte der, hvor det giver mening, det har altid været en del af mit dna.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Uddannet indenfor boligindretning, og har de sidste 12 år drevet HMgardinbusser sammen med en
kompagnon, og solgt min andel for 2 år siden, arbejder der endnu en 20 timer om måneden.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os