Hanne Vestergaard Lund Hedensted Konferencekoordinator 36 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg interesserer mig meget for den finansielle verden, og har kvag mit arbejde altid selv nydt at nørkle med tal og beregninger. Da jeg synes, at det er meget spændende at følge bankens udvikling, og hvilke tiltag der bliver gjort, så kunne jeg godt tænke mig at bidrage aktivt i Middelfart Sparekasses regi. I mit arbejde ynder jeg, at sætte kundeservice i højsæde og derfor tiltaler det mig også, at Middelfart Sparekasse vedholder den nære personlige kundekontakt, og at der desuden laves mange samfundsmæssige tiltag.

 

Lidt om mig:

Jeg er 36 år gammel og bor i Hedensted med min mand og vores 4 sammenbragte børn. I min fritid nyder jeg, at dele oplevelser med min familie og venner, samt at dyrke forskellige former for motion. I snart 15 år har jeg arbejdet på Vingsted Hotel & Konferencecenter, hvor jeg i 2008 blev udlært kontorassistent med speciale i økonomi. I årenes løb har jeg varetaget mange jobfunktioner på Vingsted – blandt andet økonomi og lønningsmedarbejder, administrativ eventkoordinator, konferencekoordinator, receptionist og all around medarbejder.
De sidste 5 år har jeg været kasserer i vores grundejerforening og har i arbejdsregi været formand for personaleforeningen og bestyrelsesmedlem i en skytteforening. Kvag af min uddannelse, så interesserer mig meget for den finansielle verden og synes det er
spændende at nørkle med tal og beregninger. Som person er jeg loyal, optimistisk, løsningsorienteret og en passioneret holdspiller, der godt kan lide at have mange bolde i luften.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Gymnasiel uddannelse
HG for studenter
Kontoruddannelse med speciale i økonomi
Merkonom i økonomi
Vingsted Hotel & Konferencecenter:
2006-2008: Økonomielev
2008-2016: Økonomi og lønningsmedarbejder
2016-2020: Administrativ eventkoordinator
2020-nu: Konferencekoordinator

 

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os