Gitte Jakobsen Charlottenlund Selvstændig, cand.scient.soc. 60 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg tror på, at selv det, der er rigtig godt kan blive endnu bedre. Det gælder også Middelfart Sparekasse. Der er stadig udviklingspotentiale.

Jeg er vild med det stærke lokale fokus, både i forhold til kunder og til kultur-, social- og fritidslivet lokalt. Også selvom jeg nu er eksil-jyde i Charlottenlund. Den geografiske afstand er ingen hindring for let adgang til kontakt.

Jeg tror på, at der findes vækstpotentiale gennem endnu større kundegrundlag, privatkunder såvel som erhverv, på tværs af Danmark – uden at gå på kompromis med den stærke lokale identitet og den sikre kvalitet

Som solo-selvstændig, små-investor, tidligere boligejer og nu i 60+ segmentet, der prøver at forstå alt om pension … vil jeg glæde mig til at bidrage med erfaring og især til at lære nyt om driften af et pengeinstitut i vækst.

Udsigten til at møde nye mennesker og muligheden for at netværke med engagerede fagfolk tæller.

Lidt om mig:

Kunde i Middelfart Sparekasse i mange år. Som privatkunde, boligejer, små-investor og nu som solo-selvstændig. Har tidligere være aktiv i Sparekassens kundepanel.

Gammel nok til at huske hulkort, faxmaskine, stempler i en bankbog og lyden af de første modem. Ung nok til at færdes hjemmevant på sociale medier. Har arbejdet professionelt med bl.a. brug og misbrug af børn og unges kontakter på nettet.

Læser bøger, både i papirformat og som e-bog og dem, man hører direkte ind i øregangen. Har bidraget med tekst og tale til fagbøger og podcast.

Har rundet de 60 somre, nyder livet også som solo-selvstændig med fokus på socialt arbejde.

Synes stadig, der er meget nyt at lære. Også om min hobby som lystfisker. Har rejst en del, privat og business. Er slet ikke færdig med at rejse …

Elsker at dele viden og se andre udfolde deres talenter. Jeg er nysgerrig og god til at stille tilpas forstyrrende spørgsmål, som bringer nye perspektiver på
kendte temaer.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Socialrådgiver, cand.scient.soc.
25+ års erfaring fra praksis i kommuner, region, privat og NGO.
Socialt arbejde, projektledelse, udviklingskonsulent, politisk fortalerarbejde og talsperson i pressen.
Siden 2018 selvstændig, ejer af GitteJakobsen.DK
Supervisor – for medarbejdere og mellemledere i socialt arbejde
Underviser, konsulent og coach i forandringsprocesser
Enneagram-kender og på vej til at blive certificeret.
CV findes her: www.linkedin.com/in/gitte-jakobsen/

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os