Emil Hyrup Bisgaard Middelfart Politiassistent 33 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg stiller op til repræsentantskabet, idet jeg øjner muligheden for at skabe et større netværk både lokalt samt nationalt.

Jeg blev kunde i Middelfart Sparekasse i forbindelse med, at min kone og jeg for 7-8 år siden skulle etablere os på boligmarkedet for første gang. Vi har fra første møde med sparekassen oplevet engagerede medarbejdere, som kiggede på individuelle løsninger og vurderede kunderne særskilt således, at man ikke blot blev placeret i en kasse. Jeg er stor fan af denne tilgang til kunderne og måden at drive forretning på, hvorfor jeg synes det kunne være interessant at blive inviteret ind i maskinrummet!

Jeg arbejder til daglig ved Fyns Politi som politiassistent og har via mit virke oplevet en del – godt som skidt. Jeg møder mange mennesker på daglig basis, men kunne godt tænke mig at opbygge et større erhvervsmæssigt netværk for at få et indblik i en anderledes verden end den, jeg normalt begår mig i.

Jeg kan bidrage med mine personlige holdninger og berette om, hvordan hverdagen og økonomien er skruet sammen for en familie på 5 med to gennemsnitlige indtægter.

Lidt om mig:

Jeg hedder Emil Bisgaard, og jeg er 33 år. Jeg bor i Middelfart med min kone og 3 børn på henholdsvis 6 år, 3 år og 6 mdr.

Med 3 børn går der i dagligdagen helt naturligt en del tid med familielivet, som efterhånden også indebærer fritidsinteresser mv. for ungerne – jeg selv er vinterbader, og ellers nyder vi at bruge en del tid i naturen som familie.

Jeg er uddannet politibetjent og arbejder til daglig ved Fyns Politi, hvilket jeg har gjort, siden jeg påbegyndte min uddannelse i 2011. Jeg har i størstedelen af min tid ved politiet kørt beredskab, men er pt. placeret i en efterforskningsenhed, hvor jeg får mulighed for at tilegne mig nye kompetencer og udvide min horisont både på det faglige og det personlige plan, idet man som efterforsker kan tillade sig at “dykke” lidt dybere ned i sagerne og derigennem og menneskerne bag.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Sproglig student, STX
Professionsbachelor i Politivirksomhed 2011-2014, hvorefter jeg har arbejdet ved Fyns Politi.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os