Elin Rønnemose Middelfart Advokat 50 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg stiller op til repræsentantskabet i Middelfart Sparekasse, idet jeg har stor interesse i at engagere mig i mit lokalområde og synes, at det kan være interessant og udviklende for mig selv at være med til at påvirke og udvikle Middelfart Sparekasse til forsat at være en lokal, engageret og vigtig aktør med rødder og forankring i de lokalmiljøer, hvor banken har primær virke.

Jeg interesserer mig for udvikling og drift af forretning og har gennem mange år selv været beskæftiget lokalt, og nu som medejer i en større advokatforretning i Trekantsområdet.

Jeg har stort engagement i mit lokalområde og vil meget gerne være med til at udvikle vores forretningsliv i og omkring Middelfart. Jeg kan bidrage med min erfaring og viden omkring at drive forretning i lokalområdet, hvor det personlige og lokale kendskab har stor betydning. Ligeledes vil jeg kunne bidrage med mine faglige kompetencer inden for de juridiske discipliner samt erfaring med personaleledelse. Endelig kan jeg bidrage med et stort personlig engagement, med holdninger, som afspejler min personlighed med en positiv tilgang og med et altid godt og smittende humør.

Lidt om mig:

Jeg er 49 år, bor i Strib med mine to teenagere, Juliane på 14 år og Magnus på 16 år, og min hund Pepsi.

Jeg er er et aktivt menneske, som sætter pris på fysiske aktiviteter i det fri. Jeg vandrer, cykler mountainbike og løber på rulleskøjter, når vejret tillader det. Jeg er et socialt og udadvendt
menneske, som nyder godt selskab og udviklende og lærerige diskussioner og samtaler med andre.

Jeg interesserer mig for musik og mad og andre mennesker, deres trivsel og sætter stor værdi i at være noget for andre og skabe udvikling i et samspil med andre mennesker med livsvilkår, som er anderledes end mine egne.

Jeg har gennem mange år været involveret i Strib fodboldklub, hvor begge mine børn har spillet fodbold. Jeg har i de sidste 8 år deltaget i planlægning og afvikling af CIF cup (fodboldstævne 2
weekender om året i januar måned). Aktuelt er jeg involveret i et lokalt udviklingsprojekt omhandlende etablering af et kultur- og fritidscenter omkring Brændeskovhallerne i Strib.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

År 1993 – 2000 Cand.jur. Århus Universitet
2000 – 2001 Skatteforvaltningen, Odense Kommune, jurist
Tolderlundsvej 2
5000 Odense
2001 – 2004 Advokatfuldmægtig, Advodan Syd advokater
Algade 2
5500 Middelfart
2004 – 2017 Ansat Advokat Trolle Advokatfirma
Vesterballevej 25
7000 Fredericia
2018 – Medindehaver og forsat ansat i Trolle Advokatfirma
Vesterballevej 25
7000 Fredericia

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os