Dann Bleeker Pedersen Hørning Hr. 40 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg vil gerne bidrage til den fortsatte positive udvikling af Sparekassen. Dette både i forhold til at sikre en høj kundetilfredshed, en høj arbejdsglæde, en stabil og profitabel virksomhed samt ikke mindst at fastholde det lokale fokus. Dette i en verden, hvor et højt kundefokus er nødvendigt i den stigende konkurrence fra alternative betalingsudbydere og andre digitale løsninger.
Et specielt fokus for mig vil være at sikre, at Sparekassen fortsat kan være konkurrencedygtig med produkter og priser til de gode lokale initiativer og virksomheder, der skaber arbejdspladser både nu og i fremtiden.

Lidt om mig:

Jeg er analytisk begejstret og tror der findes pragmatiske løsninger på alle problemer. Dette kombineret med en interesse for digitalisering og kundeoplevelser vil jeg gerne bidrage med til
banken. Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde i banken i en årrække, og er rigtig glad for det. Dette på et niveau, så jeg gerne vil bidrage til bankens fortsatte udvikling. Mit håb er at banken kan fortsætte med at være konkurrencedygtig i fremtiden. Privat bor jeg i Hørning med min hustru og vores to døtre.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Erhvervserfaring:
2014- BESTSELLER
2000-2014 TDC
Arbejdet som leder i 15 år, heraf 7 år som leder for ledere.
Uddannelse:
Cand.merc. regnskab & økonomistyring
HD organisation & ledelse

 

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os