Claus Christoffersen Fredericia Økonomichef 50 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg stiller op til repræsentantskabet, fordi jeg synes Middelfart Sparekasse er et rigtig godt pengeinstitut med dygtige medarbejdere og nogle gode værdier.

Jeg har kendt Middelfart Sparekasse de sidste 15 år både som kunde og via mit virke som bestyrelsesmedlem i Fredericia Triathlon Team. Sparekassen har i alle årene ydet en god service,
givet en fair behandling, og vi har gennem åbenhed og dialog med hinanden altid fundet de gode løsninger.

Den nære og den personlige betjening som sparekassen leverer, tror jeg aldrig går af mode. Derfor synes jeg, det kunne være rigtig spændende at komme ind i repræsentantskabet få større
indsigt i bankforretningen og være med til at sparre med bestyrelse og direktion om Middelfart Sparekasses videre udvikling ind i fremtiden, som et fantastisk sted at være kunde.

Lidt om mig:

Jeg er 50 år gammel og gift med Heidi Christoffersen. Sammen har vi 4 dejlige drenge i alderen 12-27 år. Til daglig arbejder jeg som økonomi- og kundechef hos Fredericia Spildevand og Energi A/S. Jeg brænder for tal og en sund økonomi. Herudover ligger det mig meget på sinde, at kunderne får en god og fair behandling og ikke mindst, at medarbejderne i virksomheden er glade og har et godt sted at arbejde.

De seneste 30 år har jeg arbejdet i forsyningsselskab, idrætscenter, kommune og i forsvaret. Mine opgaver har i alle årene været inden for økonomi, kunder, ledelse og personaleadministration.
Jeg har siddet i foreningsbestyrelser i 20 år – Fredericia Tennisklub, CUP 7000 Badminton og Fredericia Triathlon Team.

Min fritid bruger jeg på familie, venner, triathlon og skuespil. Har været aktiv i triathlon i mange år som udøver og som stævnearrangør i nogle år. De sidste par år har jeg haft fornøjelsen af at optræde som skuespiller og statist på film og i teater. Sidst men ikke mindst er min kone og jeg blevet helårsbadere, hvilket vi finder meget glæde ved.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

2015 Mini MBA og Økonomistyring (Probana Business School)
1995 Merkonom i Økonomistyring
1992 Kontoruddannelse
Erhvervserfaring:
2010 – pt – Økonomi- og kundechef Fredericia Spildevand og Energi A/S
2008 – 2010 – Økonomichef DGI-huset Vejle
2006 – 2008 – Budget- og analysechef, Fredericia Kommune
1999 – 2006 – Økonomisk konsulent og administrativ leder, Fredericia Kommune
1996 – 1998 – Regnskabschef Flådestation Korsør
1995 – 1996 – Intern revisor Forsvarets Forvaltningsinspektør i Birkerød
1992 – 1995 – Løn- og personalemedarbejder, Søværnets Operative Kommando i Århus

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os