Charlotte Szocska Kolding Advokat 51 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg har været en del af repræsentantskabet siden 2002. Jeg er stolt over at være en del af en sparekasse, som igennem mange år og fortsat præsterer at værne om de værdier, som jeg føler er vigtige for en sparekasse. Middelfart Sparekasse er netop ikke en bank. Det udmønter sig i omsorg for personale, kunder og de enkelte lokalområder, og det vigtigste af alt: Du møder et menneske, når du går ind i sparekassen. Hvem kender ikke det, at blive mødt med et smil fra sparekassens medarbejdere, når du en gang imellem har behov for at se en rådgiver? Jeg vil fortsat gerne være med til at sikre, at de værdier bliver ved med at være til stede. Jeg kan historikken og mener fortsat, at jeg kan bidrage med nytænkning.

Lidt om mig:

Jeg er selvstændig advokat. Det har jeg været igennem mange år og jeg har min egen forretning med ca. 20 ansatte. Det bruger jeg meget tid på. Ellers er jeg social anlagt og trives i at møde mennesker. Jeg er god til at lytte og så drage en konklusion bagefter.
Fritiden bruges på mand, børn, haven og fitness. Og så går jeg aldrig af vejen for at lave en omgang flødeboller eller bage en småkage til personalet.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Cand.jur.
Selvstændig advokat med eget firma Szocska A/S igennem 15 år

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os