Caroline Gram Tilst Projekt- & kommunikationskonsulent 25 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg stiller op til repræsentantskabet, fordi jeg mener, at jeg kan bidrage med et nyt og måske anderledes syn på tingene. Da jeg i høj grad kan identificere mig med Sparekassens værdier, er et
indblik i maskinrummet højt på ønskelisten. Samtidig varmer det mit HR-hjerte, at Sparekassen gang på gang er blandt de bedste arbejdspladser – det vil jeg gerne bidrage til at bevare, da det også er noget, man som kunde tydeligt kan mærke. Jeg går ind for at skabe større diversitet i bestyrelses-lokalerne rundt omkring i Danmark, og derfor mener jeg, at jeg kan gøre mit ved som en ung og relativt nyuddannet kvinde at stille op til repræsentantskabet. Selvom fødselsattesten siger ung og måske endda uerfaren, siger kompetencerne erfaren og skarp – jeg besidder en knivskarp strategisk forståelse samt evnen til at stille spørgsmål til “plejer”. På den måde ønsker jeg skabe indflydelse, der giver de “almindelige” mennesker og kunder en stemme.

Lidt om mig:

Jeg er en person, der er kendetegnet ved et stort smil og godt humør. Tillid samt respekt for hinanden og sig selv skaber de bedste forudsætninger for et vellykket samarbejde, og giver i sidste ende de bedste resultater. Det er devisen, som jeg i både mit professionelle og private liv lever ud fra. Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg tid på frivilligt arbejde, at gå en tur i skoven eller at tage en tur i fitnesscenteret samt dyrke gymnastik. Jeg har været en del af gymnastik- og foreningsdanmark siden jeg var barn, og det er ikke noget, jeg slipper lige foreløbigt, da det er en verden med en åben, venlig og social kultur – noget som jeg mener, alle bør opleve på et tidspunkt i deres liv.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og med en bachelor i international virksomhedskommunikation og tysk fra Aarhus BSS.
Jeg har arbejdet med kommunikation i relation til HR i form af employer branding og intern kommunikation samt digitalisering i flere mellemstore virksomheder, samt nu som projekt- og
kommunikationskonsulent i en lille konsulentvirksomhed, der rådgiver i ledelse, salg og service. Derudover har jeg bred erfaring fra servicebranchen (herunder restauration og kulturinstitutioner). Jeg har også idrætspolitisk erfaring som flerårig formand i en af Aarhus’ største studentersportsforeninger (ASG med 500 medlemmer og 45 frivillige) samt som medlem af idrætsudvalget, som er bestyrelsen i paraplyorganisationen Aarhus Universitet Sport (AUS) med 18 foreninger.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os