Brian Christiansen Tørring Founder og partner 56 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg er blevet anbefalet at søge ind i repræsentantskabet i Middelfart Sparekasse, da jeg er meget enig i Sparekassens værdier og forretningsstrategi. Jeg har en meget alsidig erfaring i mit liv generelt, i både succes og krise tider, og dette vil jeg gerne dele ud af i en branche, som jeg mener kan gøre en forskel i samfundet. Jeg har et stort netværk og har i mit professionelle liv stiftet bekendtskab med mange banker og vil nu meget gerne yde mit til, at Middelfart Sparekasse kan være blandt de bedste fyrtårne i branchen.

Jeg kan bidrage til et stærkt moralsk kompas, at tænke ud af boksen og udvikle forretningen, samt har kæmpe erfaring i at sammensætte de rigtige hold, bruge kompetencer og ressourcer optimalt.

Lidt om mig:

Jeg er 56 år og gift med Camilla, sammen har vi Ayla og Lau, som er 15 og 14 år gamle og bor i Tørring, hvor vi har boet i godt 12 år. Jeg har yderligere Jesper 28 år, Carl 21 år og Catia 19 år fra tidligere ægteskaber.

Jeg er meget aktiv i lokalområdet og dets udvikling og har været formand for udviklingsrådet i byen i snart 5 år, dog afbrudt med 1 år hvor vi boede i Shanghai for at starte en afdeling af mit firma op i 2018. Herudover har jeg siddet i bestyrelsen for det fælles landdistrikts råd i snart 2 år. Jeg er en aktiv person, som er gået fra at være elitesportsmand, til at være elite-familiefar og noget mindre sport. Vi prioriterer meget at komme ud at rejse og er normalt i udlandet 4-5 gange om året, med så mange af børnene som muligt og en fast årlig tur til hhv. Club La Santa og på ski i Alperne og sommeren i Bardelino i vores faststående campingvogn er et must. I hverdagene og weekenderne tager vi så ofte som muligt ud til vores sommerhus ved Rørbæk Sø og går lange ture i den smukke natur og nyder gode bøger og et glas vin, når der er ro for børnene.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

10. klasse
Forsvarets uddannelse
Specialkurser
Idrætsansvarlig i Kongens Jyske Fod Regiment
Landsholdsløber, militært og civil
Rejseleder Tjæreborg Rejser
Destinationschef Thinggaard Rejser
Dansk Supermarked Afdelingschef
Leder uddannelse i Mærsk
Mærsk Air Rejsebureauchef
Restaurant ejer af 3 pizzeriaer
Erhvervsmægler i Nybolig Erhverv
Bygge entreprenør, direktør og medejer i Nielsen og Christiansen A/S
Hotelejer og Investeringsprojekt med køb af 3 Hoteller
Hotel direktør for flere (3) Hoteller
Selskabskonkurs med Hotelkoncept
Teambuildingbranchen
Stifter af SafariZone hvor jeg står for BS Christiansens kurser
CoastZone A/S Founder 2004
Bestyrelsesuddannelser Strategic boardroom og Chairperson of the board
Div. Bestyrelsesposter i mange forskellige brancher.
Nuværende i Bestyrelsen i: CoastZone A/S Danmarks største Teambuilding virksomhed, Egholmpark

 

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os