Bo Smith Middelfart Områdeleder 58 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg mener, Middelfart Sparekasse har en vigtig rolle i de lokalsamfund, hvor Sparekassen har afdelinger. Der er rigtig mange foreninger, som igennem samarbejder med Sparekassen får lige
netop den hjælpende hånd, der gør foreningsarbejdet lidt sjovere.

Middelfart Sparekasse skal stadig være pengeinstitut for den almindelig lønmodtager og den lille erhvervsdrivende. Jeg føler mig lidt mere tryg ved tanken om, at Middelfart Sparekasse vil hjælpe mig og andre kunder, hvis vi kommer i knibe. Middelfart Sparekasse er noget vi sammen om, det er mere end bare et pengeinstitut – det er en ide om, at almindelig mennesker der står sammen kan skabe et pengeinstitut for dig og mig, som er drevet af værdier.

Jeg har været med i repræsentantskabet siden 2008 og er klar til at bakke op omkring Middelfart Sparekasse i endnu en periode.

Lidt om mig:

Jeg bor i Middelfart. Lige nu arbejder jeg i Vejen Kommune i Askov-Brørup området.

Når jeg ikke arbejder, løber jeg eller arbejder i haven, hvor min hustru og jeg for nogle år siden var med i et projekt med at lede alt regnvand ned i haven i stedet for i kloakken. Dermed bidrager vi til, at kloakken ikke fyldes med regnvand.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Sygeplejerske
Cand.Scient.San. (Kandidat i sundhedsvidenskab)Jeg er leder i en kommune og har mange års erfaring med ledelse, forhandling, konflikthåndtering og kommunikation.
Jeg har 7 års erfaring som leder i en kommune og 14 års ledelseserfaringer fra Dansk Sygeplejeråd.
Bestyrelseserfaring blandt andet fra hovedbestyrelsen i Dansk Sygeplejeråd, Middelfart Sparekasse og Pensionskassen for Sygeplejersker.

 

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os