Bjarne Lauridsen Middelfart COO 39 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg ønsker at stille op pga. mit engagement til Middelfart Sparrekasse, Middelfart by.

Jeg har altid følt mig godt behandlet i Middelfart Sparekasses selskab og er rustet til at være en god ambassadør for Sparekassen og kunder.

Gennem min karriere har jeg opbygget et stort professionelt netværk.

Med min baggrund indenfor ledelse og kommunikation mener jeg, at jeg kan være et aktiv for Middelfart Sparekasses repræsentantskab.

Lidt om mig:

Som mangeårig kunde i Middelfart Sparekasse har interessen altid været der. Arbejdet i lokalsamfundet har været en stor inspiration for mig. Både min kæreste og jeg lægger meget vægt på at handle lokalt og støtte lokale initiativer. Det er til gavn for alle i kommunen. Det har Middelfart og ikke mindst Middelfart Sparekasse altid gjort til en mærkesag.

Jeg har altid haft familie i Middelfart og flyttede selv til byen i 2008. I 10 år boede vi på Gl. Møllevej, og i 2018 byggede vi nyt hus ude på Stiklingen. Den gamle Ole O grund. Bor sammen med min kæreste Mia.

Jeg har arbejdet i transportbranchen i 20 år – specielt inden for fødevarer. Haft job på flere niveauer – fra lagermand, chauffør, leder og nu som COO i Fogtmann Logistik.

Jeg har et stort netværk og bruger tid på bestyrelsesarbejdet lokalt i Middelfart. Derudover sidder jeg i et uddannelsesudvalg ved EUC i Odense, hvor unge mennesker skal ud i erhvervslivet.

Mine kompetencer bl.a. kommunikation og successer gennem andre.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

HHX. Højere handelseksamen 2004
Akademi i Lederskab
Akademi i Ledelse
Akademi I HR
Akademi i Organisation
Akademi i Projekt ledelse.
Arbejdet i transportbranchen i 20 år.
Schulstad A/S
Dagrofa Foodservice DK
Carlsberg DK
Fogtmann Logistik

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os