Annette Reimann Middelfart Executive Assistant/PA 63 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg har fulgt Middelfart Sparekasses udvikling fra at være det lille lokale pengeinstitut til den nuværende nationale position på det finansielle marked. Denne store udvikling er sket med Middelfart Sparekasses DNA i god behold, hvilket bl.a. skyldes repræsentantskabets rolle i strategiarbejdet.

Sparekassens rolle og position har ikke ændret sig siden oprettelsen i 1853. Der ydes fortsat et stort engagement i lokalområdet og mulighed for alternativ finansieringsmulighed, hvilket i mine øjne er et stort aktiv for lokalsamfundet.

Jeg har været med i Middelfart Sparekasses repræsentantskab de seneste 4 år og har nydt rollen som ambassadør med mulighed for at formidle sparekassens historie og ikke mindst at tjene som garant for sparekassens rolle. Som selvejende institution betyder det, at ingen ejer Sparekassen, og ingen udenforstående skal have andel i Sparekassens udbytte, hvilket giver mulighed for, at overskud kan gå til at støtte lokale initiativer og udvikling. Det støtter jeg op om, og derfor stiller jeg op til repræsentantskabet i 2021.

Lidt om mig:

Jeg er opvokset i Middelfart og har en stor tilknytning til området. Jeg har boet her det meste af mit liv med nogle enkelte afstikkere til hhv. udlandet og København. Jeg er dog altid vendt tilbage til Middelfart, hvor det meste af min familie bor og arbejder i dag.

I mit nuværende arbejde har jeg en stor tilknytning til øen Fænø og har qua mit arbejde en stor berøringsflade med netværk i Middelfart.

Som person er jeg kontaktskabende og holder meget af at møde nye mennesker. Mit motto er, at man skal møde folk i øjenhøjde og udvise stor empati.

Middelfart som by har ændret sig en del siden min barndom, men byen med sin vidunderlige beliggenhed har aldrig mistet sin charme og udviklingen af byen og området har haft en stor positiv effekt. Det skyldes bl.a. Sparekassens rolle og samarbejde med andre gode kræfter og erhvervsfolk, og den fortsatte udvikling vil jeg gerne være en del af.

 

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Bachelor i kommunikation – engelsk og tysk
Bachelor i kommunikation – fransk
Erhvervserfaring:
Tidligere jobfunktioner spænder over følgende jobfunktioner:
salgsassistent
kundechef
salgs- & eksportchef
salgs- & marketingdirektør i fynsk møbelvirksomhed
marketing manager i møbelvirksomhed i USA
marketing & PR/eventchef i møbelvirksomhed i København

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os