Anders Damgaard Mikkelsen Tørring Virksomhedsejer 41 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Efter 12 års selvstændig drift af min virksomhed, er der kommet en lyst til igen at involvere mig i noget frivilligt arbejde. Jeg har en lyst til at møde andre mennesker og udvikle min forståelse for, hvordan andre leder og driver virksomhed. Økonomisk driver jeg min virksomhed konservativt, og det er vigtigt for mig fortsat at samarbejder med nogle af de bedste i branchen.
Jeg kan bidrage med mine personlige erfaringer og mit syn på, hvordan jeg synes, tingene kan forbedres eller justeres i en ellers godt drevet Sparekasse. Med en god portion sund fornuft og lidt jysk sindighed, så mener jeg, man kommer et langt stykke hen ad vejen. Bankverden er ikke det område, jeg har det største kendskab til, men jeg har en høj interesse for økonomisk stabilitet og ansvarlighed. Jeg er blevet opfordret til at stille op til repræsentantskabet, og det er en medvirkende årsag til, at det er i Middelfart Sparekasse, jeg ønsker at få mulighed for at involverer mig. Jeg har undersøgt og gået i dialog med andre omkring bankens holdninger og omdømme. Dette bekræfter mig i, at bankens værdier og mine holdninger rammer indenfor samme skive.

Lidt om mig:

Jeg er en 41-årig familiefar til 3 børn på 8, 5 og 3 år og gift på 12 år med min hustru, som er hjemmegående. Vi bor i et lille lokalsamfund, Aale ved Tørring, hvor lokalt engagement og sammenhold vægtes højt. Jeg ejer virksomheden ADM ApS, der er et mindre entreprenørfirma med i alt tre ansatte og en lærling. I min drift af firmaet er høj kundetilfredshed og en bred kundeskare vigtigt for mig, og høj kvalitet med sans for detaljen har altid været i højsædet. Jeg startede mit firma op under finanskrisen og blev bidt af muligheden for at få noget til at vækste i svære tider – om end jeg er blevet lidt konservativ påvirket af en hård start. Jeg er en glad og meget udadvendt person, der nyder at tale med mange forskellige mennesker. Jeg siger, hvad jeg mener; også selvom min holdning ikke er den samme som flertallets. Jeg nyder de sjældne stunder sammen med min familie, hvor det er tiden sammen, der er det vigtigste – destination og aktivitet er mindre væsentligt. Som selvstændig er det heldig, at mit arbejde også er min hobby, da det ellers kun bliver til lidt ”hyggebold” i den lokale idrætsforening

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

9. klasses afgangseksamen
10. klasses afgangseksamen fra Dejbjerglund Efterskole
Anlægsstruktør 4 årig uddannelse på tekniskskole samt læreplads 2001
Kloakmester 2002
9 års entreprenørarbejde ansat i P.H. Jensen, som er en større virksomhed i Aarhus
Selvstændig entreprenør og kloakmester ved ADM ApS. 12 år. 2008 –
Fritid: 10 år som spejderleder i Hærvejsgruppen i Kollemorten

 

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os