Større tekst
- 100% +
Læs op

Priser og betingelser i Fanø Sparekasse

Priser og betingelser

Her kan du finde Fanø Sparekasses priser og betingelser. De er gældende indtil sammenlægningen af Fanø Sparekasse og Middelfart Sparekasse er afsluttet. 

Prissammenligning

Priser i Fanø Sparekasse

Vigtig information: Vær opmærksom på at prislisten med rentesatser ikke inkluderer de renteændringer, der er foretaget efter 15. december 2022. Se renteændringerne længere nede på denne side under punktet Varslinger. 

Betingelser

Kortbestemmelser

Varslinger

Her kan du se tidligere varslinger om rente- og prisændringer i Fanø Sparekasse

 • Renten ændret pr. 2. oktober 2023
  Se nyhed her
 • Renten ændret pr. 21. august 2023
  Se nyhed her
 • Renten ændret pr. 2. maj 2023
  Se nyhed her
 • Renten ændres pr. 15. december 2022
  Privatkunder
  Renten på lån og kreditter forhøjes generelt med 0,60 procentpoint i forhold til den aktuelle rentesats. Renten på børneopsparing, aldersopsparing, kapital- og ratepension stiger til 0,5 %. Alle renteændringerne til privatkunder træder i kraft 15. december 2022.
  Erhvervskunder
  Gældende pr. 15. december 2022 hæves renten på udlån og kreditter generelt med 0,60 procentpoint i forhold til den aktuelle rentesats.
 • Renten hæves – august oktober 2022
  Fra den 15. august 2022 ophørte Fanø Sparekasse med at opkræve negative renter for både privat- og erhvervskunder. Fra den 15. oktober hæver vi renten på variabelt forrentet udlån og kreditter til privat- og erhvervskunder med op til 0,75% p.a. Ændringerne er en konsekvens af Nationalbanken hævede deres rentesatser med 0,75% p.a. den 9. september 2022.
 • Varsling om kundegebyr

Indsigelser

Hvis du har brug for at lave en indsigelse, så skriv til os på indsigelse@midspar.dk med en beskrivelse af problemet. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Husk at oplyse, at du er kunde i Fanø Sparekasse i beskeden. 

Du kan desuden læse mere på vores side om misbrug af kort mm – Se den her >>

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os