Print Friendly, PDF & Email

Nu har du mulighed for at få dit helt personlige betalingskort. Det betyder, at du kan anvende et af dine egne billeder til at skabe et unikt VISA/Dankort eller Dankort. Du kan også vælge et af de billeder, vi tilbyder.

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit kort skal se ud. Der er dog nogle enkelte begrænsninger. Fx må du ikke bruge et billede, som andre har ophavsret til, der må ikke være logoer eller varemærker på, og det må ikke være anstødelige eller provokerende billeder.

Hvad koster det at designe et personligt kort?

Det koster kun 75 kr. at få et kort med dit eget billede på. Bestiller du et VISA Dankort, skal du være opmærksom på, at der er et årligt kortgebyr på 150 kr.

Kunder i aldersgruppen 15-29 år betaler ikke for deres første personlige kort.

Sådan gør du

Har du allerede et Dankort eller et VISA/Dankort, kan du straks gå i gang, og du beholder din nuværende pinkode. Du kan også få det nye MasterCard Standard Debit med dit eget billede. Har du i forvejen et Dankort eller Visa/Dankort, kan du vælge samme kode som et af disse kort.

Hvis dit billede bliver godkendt, og kortbestillingen kan gennemføres, vil du normalt modtage dit kort med posten i løbet af 14 dage.

Bestiller du en helt ny type kort til din konto, vil vi – afhængig af hvilken korttype du ønsker med dit eget design – kontakte dig hurtigst muligt for at aftale nærmere, når du har bestilt dit kort.

Bestillingen sender dig videre til en sikker side, hvor dine personlige oplysninger bliver krypteret.- Følgende forløb fører dig sikkert gennem bestillingen:

  1. Accept af vilkår for individuelle kort
  2. Valg af kategori – nyt kort eller udskiftning af nuværende kort
  3. Indtastning af personlige oplysninger
  4. Valg af korttype og upload af dit eget billede eller valg af billede fra galleri (Du får mulighed for at flytte, rotere og zoome billedet, evt. skifte til sort/hvid og ændre logofarve.)
  5. Kvittering for gennemført bestilling.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her