Gik du glip af vores erhvervsarrangementer, så se eksperternes tip her

I Middelfart Sparekasse vil vi gerne tilbyde vores erhvervskunder mere end den gængse økonomiske rådgivning. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde netværk og viden. Med jævne mellemrum inviterer vi eksperter inden for forskellige felter til Sparekassen for at dele deres viden med vores kunder.

Ikke alle kunder har mulighed for at være til stede, men ingen skal snydes for gode input til driften af forretningen. Derfor serverer vi i korte videoklip gode råd fra de eksperter, vi der besøger os.

Claus Skytte, forfatter, cirkulær strateg og ekspert i deleøkonomi

Om Claus Skytte

Mange virksomheder har travlt med at fokusere på deres nærmeste konkurrenter, mens de bliver overflødiggjort af internetplatforme. Internettet er grunden til, at halvdelen af virksomhederne på Fortune 500 er forsvundet siden 2000. Forstå hvor de nye, digitale forretningsmodeller opstår, hvordan de virker, og hvorfor de ændrer vores måde at bevæge os, forbruge og leve på.

Jonathan Løw, iværksætter

Om Jonathan Løw

Markedsføring skal have et menneskeligt ansigt. Hvorfor? Fordi det virker. Hør Jonathan Løw, serieiværksætter, foredragsholder, forfatter og meget mere, fortælle, hvorfor det er meget bedre at skabe relationer end at lovprise sit produkt.

Asger Aamund

Om Asger Aamund

Tiden er med virksomheder i alle størrelser, hvis de vel at mærke forstår at søge vækstmulighederne. Sådan lyder den erhvervsmæssige vejrudsigt fra Asger Aamund. Forklaringen er, at den købedygtige middelklasse i globalt perspektiv er hastigt voksende, og det giver muligheder for både lokalt og globalt funderede virksomheder.

Hanne Lindblad, Call me

Om Hanne Lindblad

Hanne Lindblad er tidligere CEO i teleselskabet Call me. I Call me har Hanne Lindblad været med til at sikre Call me en stærk stemme. Call me er trådt i karakter som samfundsaktør og fået os danskere til igen og igen at reflektere over, hvordan det egentlig er, vi taler til hinanden. Hør Hanne fortælle om arbejdet i Call me og om, hvordan ideerne kan overføres til andre virksomheder.

Tobias Lauridsen, it-sikkerhed

Om Tobias Lauridsen

Ville du gå over gaden uden at se dig for? Nej, vel? På samme måde er det vigtigt at vide, hvordan du gebærder dig i den virtuelle trafik. Det er godt nok ikke liv og lemmer, der er på spil, men dine personlige oplysninger kan komme i fremmedes hænder, hvis du slækker på sikkerheden. Det fortæller it-sikkerhedskonsulent Tobias Lauridsen om her.

Astrid Haug, sociale medier

Om Astrid Haug

Astrid Haug er ekspert i sociale medier. De fylder mere og mere i virksomheders konktakt med kunder, potentielle kunder og omverdenen generelt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her