LEI-kode til din virksomhed
Print Friendly, PDF & Email

Hvis du har en virksomhed, og den handler med værdipapirer eller andre finansielle instrumenter, så skal du have en såkaldt LEI-kode.

LEI står for Legal Entity Identifier, og det er en 20-cifret kode, som skal bruges til at identificere en virksomheds handler på de finansielle markeder på tværs af landegrænser. Hensigten er blandt andet at få et instrument, der kan hjælpe med at afsløre økonomisk kriminalitet.

Du skal selv skaffe en LEI-kode

Det er den enkelte virksomheds eget ansvar at anskaffe en LEI-kode. Det koster ca. 750 kr. at oprette en LEI-kode. Derefter følger et årligt gebyr ved fornyelse.

Der er flere certificerede udbydere af LEI-koder, fx DanskLEI, hvor du også får dansk support.

Hvis du ønsker at bruge en anden udbyder, kan du finde en fuldstændig oversigt over alle udbydere af LEI-koder på gleif.org.

Husk at forny din LEI-kode

En LEI-kode kan tegnes for et, tre eller fem år, og det er vigtigt, at du fornyr virksomhedens LEI-kode, inden den udløber.

Kontakt din rådgiver og få en rabatkode til DanskLei

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, kan du få 10 % rabat, hvis du fornyr din LEI-kode hos DanskLEI*

 

*Tilbuddet gives af DanskLEI, og Middelfart Sparekasse har ikke nogen økonomisk interesse eller fordel ved, at du benytter DanskLEI eller rabatkoden.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.