Har du overvejet leasing eller factoring?
Print Friendly, PDF & Email

Leasing kan være et attraktivt alternativ til at købe nyt driftsmateriel, inventar o.l. Fordelen ved at lease er, at du ikke belaster virksomhedens likviditet, og med leasing kan du hele tiden holde dit produktionsapparat og maskinpark up to date. Vi samarbejder med Leasing Fyn, som vi ejer en tredjedel af, omkring leasing og factoring.

Billeasing

Mulighederne i forhold til at finde den helt rigtige firmabil, er næsten uanede. Vi kan tilbyde en lang række mærker og modeller, og bilen kan både være helt ny og brugt. Importbiler er også en mulighed.

Vi tilbyder både flexleasing og splitleasing. Ved flexleasing leaser du en bil uden registreringsafgift og betaler, som en del af leasingydelsen, registreringsafgift for den periode, leasingaftalen løber. På den måde opnår du en mindre kapitalbinding end ved traditionelt køb af bil, hvor du betaler hele registreringsafgiften på 180 procent på én gang.

Splitleasing er løsningen, hvis firmabilen både skal bruges i arbejdsregi og til privat kørsel. Der laves to leasingkontrakter – en med virksomheden og en med medarbejderen. Dermed betaler hver part den del af driftsudgifterne. For virksomheden bliver omkostningen mindre, og medarbejderen undgår firma-beskatning.

En tommelfingerregel for splitleasing er, at den private kørselsandel højst udgør 30 procent af bilens brug, og at bilens pris er på mindst 350.000 kr. inklusiv registreringsafgift.

Leasing af industrimaskiner

Vi tilbyder leasing af virksomhedens produktionsapparat samt alle typer entreprenørmaskiner, når investeringen er på over 50.000 kr. Du har brugsretten over udstyret og betaler en leasingafgift for at få udstyret stilet til rådighed. Leasing kan også bruges på en række andre områder – lastbiler, varebiler og it-udstyr for at nævne nogle af mulighederne.

Factoring

Med factoring, eller fakturaadministration som det også kaldes, kan du belåne de fakturaer, som du har udskrevet til dine kunder, og Leasing Fyn udbetaler umiddelbart derefter beløbet til dig. Du belåner din faktura 100%, får 80% af beløbet med det samme, og resten når kunden har betalt.

På den måde får du frigivet kapital i den tid, der går, inden kunden reelt betaler fakturaen. Penge, som du kan anvende mere rationelt andre steder i din virksomheds udvikling. En factoring-aftale kan også omfatte debitoradministration og forsikring, hvis nogle af dine kunder skulle vise sig ikke at kunne betale.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.