Lige så vigtigt det er løbende at pleje din virksomheds aktiver, lige så vigtigt er det at pleje dine passiver – gælden.
Print Friendly, PDF & Email

Lige så vigtigt det er løbende at pleje din virksomheds aktiver, lige så vigtigt er det at pleje dine passiver – gælden. For at sikre den mest optimale finansiering og dermed drift af din virksomhed, er aktiv gældspleje vigtig. Det handler naturligvis om realkreditlån, men også virksomhedens øvrige lån og kreditter bør sendes til eftersyn med jævne mellemrum. Formålet er at opnå den i situationen bedste finansiering for dig og din virksomhed. For virksomhedens behov er måske ikke de samme i dag som i går. Er du begyndt at handle med udlandet, bør det overvejes, om der skal optages et valutalån, og måske er fordelingen mellem lån i fast rente og variabel rente heller ikke optimal.

Vi hjælper både nye og eksisterende kunder med aktiv gældspleje. Det handler om:

  • Fordeling mellem variabelt og fastforrentede lån
  • Konverteringsmuligheder
  • Lån i fremmed valuta
  • Sammenhæng mellem finansieringen og et konkret aktiv

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.