Danmarks Bedste Arbejdspladser 2018.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Tirsdag den 13.november blev Danmarks Bedste Arbejdspladser 2018 kåret ved en gallamiddag i Cirkusbygningen i København.

Vi deltog i konkurrencen for 17. år i træk. De 12 kolleger, der var med til festen, kunne juble af en fjerdeplads i dysten med alle de andre virksomheder for hvem det også betyder særligt meget at være en god arbejdsplads.

Vi høster frugterne af mange års arbejde

Vi er stolte over fjerdepladsen – selv om vi de seneste år har haft for vane at ligge i top to. Det vigtigste for os er nemlig at have fokus på at bevare og udvikle Sparekassen som en god arbejdsplads. Nogle år er andre bedre end os. Men hvis der var tale om et langdistanceløb, er vi ubestridte danmarksmestre. Vi har som de eneste været med i Great Place to Works undersøgelse af arbejdsklimaet 17 år i træk.

En god arbejdsplads giver god service

Det betyder noget for os, fordi vi ved, at det betyder noget for dig. En god arbejdsplads og god kundeservice hænger uløseligt sammen. Så for både kundernes og medarbejdernes skyld fortsætter vi arbejdet – og ønsker tillykke til dem, der slog os i år. Vi tabte spurten men ligger i spidsen af maratonløbet 🙂

Kig ind på en af Danmarks bedste arbejdspladser

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.