Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Uldum Gademusik Festival 2018

Vi er også i år hovedsponsor for Uldum Gademusik Festival. Mød os på dagen……

Tid:
lørdag den 7. juli kl.10:00 - kl.16:00
Sted:
Uldum By

Uldum Gademusik Festival

Kom til Uldum Gademusik Festival lørdag den 7. juli, hvor det er 23. gang, at Uldum by samler spillemænd, gårdsangere, gademusikanter, værtshusmusikere, sangskrivere, dansere, visesangere, harmonikaspillere, korsangere og andet godtfolk. Festivalen er baseret på frivillig arbejdskraft fra indbyggerne i Uldum og kursisterne på Uldum Højskole.

Ny på festivalen er det lokale talent Mia, kendt fra X-factor 2017. Igen i år kan du opleve Erik Grip, Peter Abrahamsen, Ivan Pedersen, Martin Jönsson, Michael Gustav Winckler og Søren Krogh. Vi får også i år besøg af mange og dygtige udenlandske musikere og gøglere for stort set hele verden p.t. 16 lande, blandt andet gensyn med et af de bedste orkestre Krakow Street Band fra Polen  – Du kan læse om hele programmet på gademusik.dk.

Tid og sted

Uldum Gademusik Festival finder sted lørdag den 7. juli 2018 kl. 10.00 – 16.00 i Uldum by.

Billetpris og salg

Billetprisen er 100 kr. Børn og unge under 17 år har gratis adgang.

Middelfart Sparekasse er hovedsponsor

Middelfart Sparekasse er et lokalt forankret pengeinstitut. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med foreninger og aktiviteter i vores nærområde, hvilket er til gavn for både foreningerne og Sparekassen. Det indgår også i vores strategi at give en del af overskuddet tilbage til vores lokalsamfund.

Tag bussen fra København og Odense

Tag bussen til festivalen – se mere på gademusik.dk om bestilling m.m..

Vi glæder os til at se dig lørdag den 7. juli 2018 i Uldum.

Hilsen Uldum afdelingen
Christian, Heidi, Danny, Ulla, Claus og Jan

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.