Print Friendly, PDF & Email
Share Button
UDSOLGT - Bliv klogere på testamenter og fremtidsfuldmagter

Bliv klogere på, hvem der ifølge loven arver dig, når du går bort, og hvilke muligheder du har for selv at bestemme via et testamente.

Tid:
torsdag den 10. oktober kl.17:00 - kl.19:00
Sted:
Middelfart Sparekasse

Vil du gerne selv være med til at bestemme, hvem der skal tage beslutninger på dine vegne den dag, du ikke selv kan?

Så kom og bliv klogere på, hvem der ifølge loven arver dig, når du går bort. Og hvilke muligheder du har for selv at bestemme via et testamente. Hvordan er det med dine, mine og vores børn?

Vi fortæller også om fremtidsfuldmagter, som kan være med til at sikre dig og eller din ægtefælle/samlever, hvis I skulle blive ramt af fx demens eller ulykke.

Tid og sted

Torsdag den 10. oktober fra kl. 17 til kl. 19.

Havnegade 21, 5500 Middelfart

Vi slutter af med en bid mad, hvor der også vil være mulighed for at tage en snak med de enkelte advokater og rådgivere.

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig/jer her

Der er desværre ikke flere pladser

Brug det som en anledning til at sikre dem, du holder allermest af. Det er lettere at tage stilling nu, end når du står i situationen – både for dig og dine nærmeste.

Vi glæder os til at se dig.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.