Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Karine Polwart m Steven Polwart - GUF

Kom og oplev en GUF koncert med skotske Karine Polwart….

Tid:
onsdag den 6. marts kl.20:00 - kl.22:00
Sted:
Kulturøen

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik” så dagens lys for over 30 år siden. En flok entusiastiske folk ( 5 – 6 stykker)  slog sig sammen og stiftede foreningen. En forening af folkemusikglade mennesker, der efterhånden er vokset til et medlemstal på ikke mindre en ca. 230. En af Danmarks største musikforeninger, hvis ikke den største.

Karine Polwart m. Steven Polwart

Kom og oplev en fremragende sanger og måske Skotlands bedste nulevende sangskriver. Hun skriver vedkommende sange med udgangspunkt i både de store og små ting i livet.

Skotske Karine Polwart var med til at danne Malinky tilbage i 1998, men forlod i 2005 bandet for at hellige sig sin solokarriere. Hun har gennem årene vist, at hun er en af Storbritanniens bedste sangere og sangskrivere, og hendes sange er både gribende, inspirerende og livsbekræftende.

Kom og oplev en skøn koncert.

Tid og sted

Tid: Onsdag 6. marts 2019 kl. 20.00

Sted: KulturØen, Middelfart

Pris og billetter

Koncerten er gratis men billetter skal reserveres her:

  • Koncerten er udsolgt

God fornøjelse.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.