Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Støttekoncert i Aarhus Domkirke

Støttekoncert i Aarhus Domkirke med Aarhus pigekor.

Tid:
mandag den 16. december kl.19:30 - kl.21:00
Sted:
Aarhus Domkirke

Reden Aarhus holder en støttekoncert for udsatte kvinder i Aarhus Domkirke.

Koncerten skal skabe fokus på og rejse midler til de mest udsatte kvinder i byens misbrugs- og prostitutionsmiljø. Som kvinde i dette miljø, er man ekstra sårbar og udsat for både krænkelser og overgreb. Det er vigtigt, at kvinderne har en neutral helle som Reden Aarhus, der kan skabes ro i en kaotisk hverdag..

Til koncerten synger Anne Margrethe Dahl ”En Rose så jeg Skyde”. Ian van Rensburg spiller ”Remembrance” fra filmen Schindlers List sammen med ensemblet og solotrompetist i London Symphony Orchestra, Philip Cobb giver sin version af ”Last Rose of Summer”.

Aarhus pigekor synger traditionelle engelske juleklassikere og der er selvfølgelig mulighed for at synge med. I kan  også opleve Ian Bousfield og Peter Moore i basunduetten ”Tommy and Glenn”.

Tid og sted

  • Mandag 16. december kl. 19:30
  • Aarhus Domkirke, Store Torv, 8000 Aarhus

Pris og billetter

  • Billetpris 100 kroner ex. gebyr.

Køber du billetten i døren, koster billetten 150 kroner.

Alt overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Redens sociale arbejde i Aarhus.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.