Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Spinning - træd i pedalerne for Baglandet Vejle

Få en god udfordring når Middelfart Sparekasse afholder 8 timers spinningevent, hvor overskuddet går til Baglandet Vejle.

Tid:
lørdag den 28. oktober kl.12:00 - kl.20:00
Sted:
DGI Huset Vejle

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST

 

DGI Huset Vejle stiller lokaler og instruktører til rådighed så vi alle kan få sved på panden. Alle kan være med og en cykel må gerne deles mellem flere deltagere. Der cykles i intervaller af 50 minutter.

Pris og tilmelding

Du kan tilmelde dig via formularen og bestemmer selv om billetprisen – støtten – skal være 500, 750 eller 1000 kr. pr. billet.
Du bedes indbetale beløbet på konto: 0755 322-72-55004.

Der er et begrænset antal pladser og de sælges efter først til mølle princippet – du skal udfylde en formular pr. tilmelding.

  • Beløbet bedes indbetalt til kt. 0755 322-72-55004

 

Du støtter et godt formål

Indtægterne fra spinningeventet går ubeskåret til Baglandet Vejle. Eventet er et Spinning i Vejle med Middelfart Sparekassesamarbejde mellem DGI Huset Vejle og Middelfart Sparekasse i Vejle, Vinding og Ødsted.

Baglandet Vejle er et mødested og et rådgivningstilbud til unge, som er eller har været anbragt uden for hjemmet.

Baglandet har eksisteret i Vejle siden 2011 og har fokus på at give støtte i den sårbare tid efter anbringelse og afhjælpe problemer med ensomhed, manglende netværk, manglende uddannelse, psykiske problemer, vanskeligheder i kontakten med det offentlige samt udfordringer i hverdagslivet.

Baglandet Vejle er et tilbud om hjælp til selvhjælp. Tilbuddet er gratis, og det er frivilligt for de unge at deltage.

En vigtig del af tilbuddet er sociale gruppeaktiviteter. Målet er at tilbyde et trygt mødested, der både giver den unge et frirum sammen med andre unge, der oplever de samme udfordringer, og også har været anbragt uden for hjemmet.

De frivillige skaber meningsfulde aktiviteter, hvor indholdet som udgangspunkt er styret af de unges ønsker og behov og træner sociale og praktiske kompetencer. Der er for eksempel madlavning hver tirsdag, sommerlejr og traditioner omkring højtider.

Læs mere på baglandet.org

Indlæser kort...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her