Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Poul Krebs - GUF

Kom og oplev GUF’s koncert med Poul Krebs

Tid:
lørdag den 10. november kl.20:00 - kl.22:00
Sted:
Multisalen Vestre Skole, Søndergade , Middelfart

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik” så dagens lys for over 30 år siden. En flok entusiastiske folk ( 5 – 6 stykker)  slog sig sammen og stiftede foreningen. En forening af folkemusikglade mennesker der efterhånden er vokset til et medlemstal på ikke mindre en ca. 230. En af Danmarks største musikforeninger, hvis ikke den største.

Poul Krebs

Poul Krebs - GUF

Poul Krebs solo er en ganske særlig og nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur.

Tid og sted

Tid: Lørdag 10. november 2018 kl. 20.00

Sted: Multisalen, Vestre Skolen, Middelfart

Pris og billetter

Almindelig: 260,- kr. + billetgebyr

Medlemmer: 180,- kr. + billetgebyr

Børn: 80,- kr. + billetgebyr

God fornøjelse.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.