Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Nytårskoncert 2019 i Skibet Hallen

Nytårskoncerten i Skibet Hallen bliver et underholdende musikalsk show. Krydret med skæve indfald og humoristiske twists. Kunder i Middelfart Sparekasse får 50 kr. i rabat på billetten.

Tid:
lørdag den 19. januar kl.19:30 - kl.22:15
Sted:
Skibet Hallen

Kom med Middelfart Sparekasse til Nytårskoncerten i Skibet Hallen. Nytårskoncerten er også i år arrangeret af Skibet Event. Glæd jer til en festlig aften med skuespiller og entertainer Niels Olsen og Prinsens Musikkorps.

I år har orkestret allieret sig med den musikalske spradebasse Niels Olsen, så der er i den grad lagt i kakkelovnen til en underholdende og festlig koncert.De færreste er nok ikke i tvivl om Niels Olsens store musikalitet.

Tid og sted

Tid: Lørdag 19. janaur 2019 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 18.30.

Sted: Skibet Hallen, Jennumvej 10, 7100 Vejle

Pris og billetter

Billetpriser fra 250 kr. + billetgebyr

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat på billetten. Brug rabatkode: middelfart2019 – Registrer rabatkoden inden du vælger pladser.

Vi glæder os til, at se jer til et spektakulær og underholdende musikalsk show, der får det hele til at swinge, til velkendte toner.

 

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.