Print Friendly, PDF & Email
Share Button
MTB event i Hannerup Skov

Kom og bliv klogere på både cykler, teknik og oplevelser.

Tid:
lørdag den 8. april kl.10:00 - kl.12:30
Sted:
Firmaidrættens Klubhus

Middelfart Sparekasse og Pronghorn Racing vil gerne invitere alle mountainbikere til et spændende event i Hannerup Skov, hvor vi både skal nørde lidt med cykler, lade os inspirere af dygtige ryttere og selvfølgelig ud at køre en tur på Hannerupsporet. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er du velkommen til at deltage i arrangementet – vi skal nok sørge for, at alle får en god oplevelse.

Tid og sted

Tid: Lørdag den 8. april 2017 kl. 10.00 – ca. 12.30
Sted: Firmaidrættens Klubhus, Hannerup Engvej 1A, 7000 Fredericia

Bliv klogere på valg af cykel

Pronghorn Racing, det lokale danske cykel-brand, stiller op til en lille snak om cykler. Der vil også være mulighed for at afprøve et bredt udsnit af Pronghorns cykler og få en snak om, hvad der betyder noget ved valg af cykel.

Bliv udfordret på Hannerupsporet

Turen på Hannerupsporet vil foregå i mindre grupper, så vi får mulighed for, at afprøve forskellige teknikker tilpasset niveau. Anne-Mette og et par andre kyndige ryttere kører med, inspirerer og vejleder undervejs. Du skal selv medbringe cykel og hjelm.

Vi slutter af tilbage i klubhuset, hvor Sparekassen står klar med en sandwich og en sodavand.

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Der er 50 pladser, som fordeles efter først til mølle. Arrangementet er åbent for alle, så du er velkommen, også selvom du ikke er kunde i Middelfart Sparekasse.

Der er lukket for tilmelding til dette arrangement!

 

Indlæser kort...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her