Legetøjsindsamling: Lad dit gamle legetøj hjælpe udsatte børn

Har du legetøj liggende, der ikke længere bliver leget med, så lad det komme udsatte børn til gode.

Tid:
mandag den 28. oktober - fredag den 1. november

Hvert år inviterer vi vores yngste kunder til en stor Familiedag. I den forbindelse laver vi en stor legetøjsindsamling til fordel for Red Barnet, som vi har et samarbejde med.

Kom ind i Sparekassen med dit gamle legetøj

Omdrejningspunktet for indsamlingen er Familiedagen lørdag 2. november 2019, hvor 400 børn og deres forældre besøger DGH Huset i Vejle til en formiddag med underholdning af Rosa fra Rouladegade, masser af hoppeborge, sjov og ballade. Her står frivillige fra Red Barnets genbrugsbutikker klar til at tage imod alt det fine legetøj.

”Når vi nu har så mange børn samlet, så er det oplagt at bede dem tage deres gamle legetøj med. Tænk sig, hvis alle tager bare ét stykke legetøj med, så har vi 400 stykker legetøj, der kan komme udsatte børn til gode”, siger Heidi Flint Knudsen, marketingkonsulent i Middelfart Sparekasse og ansvarlig for samarbejdet med Red Barnet.

Legetøjsindsamling i hele uge 44

Vi samler også ind i alle vores afdelinger. Indsamlingen starter mandag 28. oktober 2019 og fortsætter i hele uge 44. Her kan du komme ind og aflevere legetøj i alle sparekassens afdelinger rundt i landet.

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og resten af verden – de redder, beskytter og styrker udsatte/dårligt stillede børn.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.