Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Koncert med The Raggedy Anns

Kom og oplev en GUF koncert med The Raggedy Anns

Tid:
fredag den 30. august kl.19:30 - kl.21:30
Sted:
Middelfart Rådhus, Byrådssalen

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik” så dagens lys for over 30 år siden. En flok entusiastiske folk slog sig sammen og stiftede foreningen. En forening af folkemusikglade mennesker, der efterhånden er vokset sig til en af Danmarks største musikforeninger, hvis ikke den største.

Koncert med The Raggedy Anns

The Raggedy Anns har sine rødder i det nordjyske, hvor bandets medlemmer i sommeren 2015, fandt sammen om den fælles kærlighed for akustisk og intens musik.

Trods bandets korte levetid har The Raggedy Anns allerede spillet over 100 koncerter, bl.a. på Tønder Festival, Skagen Festival, Strib Vinterfestival, Den Blå Festival, Horsens Blues Festival og som opvarmning for de skotske Runrig.

Tid og sted

Tid: Fredag 30. august 2019 kl. 19.30

Sted: Middelfart Rådhus, Byrådssalen

Pris og billetter

  • Koncerten er gratis – billetter kan ikke bestilles.

God fornøjelse.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.