Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Aflyst - Koncert med Songs for Iris

Kom og oplev en koncert med det garvede live-band SONGS FOR IRIS

Tid:
torsdag den 14. november kl.20:00 - kl.22:00
Sted:
Kulturøen, Middelfart

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik” så dagens lys for over 30 år siden. En flok entusiastiske folk slog sig sammen og stiftede foreningen.

En forening af folkemusikglade mennesker, der efterhånden er vokset sig til en af Danmarks største musikforeninger, hvis ikke den største.

Livekoncert med Song for Iris – AFLYST GRUNDET SYGDOM

Songs for Iris er efterhånden blevet et garvet live-band med et bagkatalog bestående af tre roste udgivelser samt masser af spilletid på P5. Stilen er folk-pop med fokus på flerstemmighed og instrumenter som spiller, selvom strømmen bliver slukket. Bandet har eksisteret siden 2008, og det nærmest familiære bånd mellem medlemmerne, mærker man som publikum, både i form af sjove anekdoter og stor musikalsk energi.

Tid og sted

Tid: Torsdag 14. november 2019 kl. 20.00

Sted: KulturØen, Havnegade 6, Middelfart

Pris og billetter

  • Almindelig:   150 kr.
  • Medlemmer: 100 kr.
  • Børn:              50 kr.
Song for Iris

God fornøjelse til koncerten.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.