Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Koncert med Sam Kelly Trio

Kom og oplev en GUF koncert med Sam Kelly Trio

Tid:
onsdag den 11. september kl.20:00 - kl.22:00
Sted:
Ungdomshuset Walker

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik” så dagens lys for over 30 år siden. En flok entusiastiske folk slog sig sammen og stiftede foreningen. En forening af folkemusikglade mennesker, der efterhånden er vokset sig til en af Danmarks største musikforeninger, hvis ikke den største.

Koncert med Sam Kelly Trio

Sam Kelly er en hurtigt blevet et af de mest efterspurgte engelske folknavne. En utroligt iørefaldende, ung sanger med en fantastisk stemme og nogle herlige medrivende sange, der går lige i øregangen.

Sam Kelly brød igennem i tv-programmet Britain’s Got Talent og har siden etableret sig som et af de mest spændende unge engelske folknavne.

I Sam Kelly Trio har han selskab af to af de “fortabte drenge” – Jamie Francis (banjo) og Archie Churchill-Moss (harmonika).

Tid og sted

Tid: Onsdag 11. september 2019 kl. 20.00

Sted: Ungdomshuset Walker, Middelfart

Pris og billetter

  • Almindelig: 120 kr.
  • Medlemmer: 80 kr.
  • Børn:            40 kr.

God fornøjelse

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.