Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Koncert med Anders Mikkelsen og Anders Roland

Kom og oplev en GUF koncert med Mikkelsen og Roland

Tid:
fredag den 14. juni kl.19:30 - kl.21:30
Sted:
lillebæltværftet, 5500 Middelfart

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik” så dagens lys for over 30 år siden. En flok entusiastiske folk ( 5 – 6 stykker)  slog sig sammen og stiftede foreningen. En forening af folkemusikglade mennesker, der efterhånden er vokset til et medlemstal på ikke mindre en ca. 230. En af Danmarks største musikforeninger, hvis ikke den største.

Koncert med Anders Mikkelsen og Anders Roland

Der er lagt op til gode historier, stærke sange og flotte, instrumentale oplevelser, når de to danske visesangere går på scenen sammen.

Der er 19 års alders forskel på de to, der også har vidt forskellig baggrund. Men musikken rummer fint de forskellige temperamenter! Mikkelsens lune sange om mennesker, skæbner og venskab er hjørnestenen i duoens repertoire, og Roland rammer det ind med sin guitar og violin. Han giver også smagsprøver på sine egne sange og instrumentale guitarnumre, der trækker linjer tilbage til samspillet med guitarkollegaen Finn Olafsson – og til årene som Erik Grips makker og modstykke i 80’erne og 9’0erne. Det hele kædes sammen med masser af historier, nærvær, humor – og et stort musikalsk overskud.

Tid og sted

Tid: Fredag 14.juni 2019 kl. 19.30

Sted: Lillebæltværftet, Gl. Havn,  Middelfart

Pris og billetter

  • Pris: 100 kr.

God fornøjelse.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.