Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Kom og bliv inspireret til mere arbejdsglæde

Kom og mød en af de førende danske og internationale eksperter i emnet arbejdsglæde, Alexander Kjerulf, når han besøger Middelfart Sparekasse.

Tid:
onsdag den 20. september kl.17:00 - kl.19:00
Sted:
Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er hele fire gange kåret til Danmarks bedste arbejdsplads og har stor fokus på at skabe en god arbejdsplads.

Nu vil vi gerne inspirere dig og alle andre interesserede til at gøre en ekstra indsats for at få endnu mere arbejdsglæde. For vi kan alle bidrage til mere arbejdsglæde.

HR-konsulent Michael Lindgaard Hedemann fortæller om Sparekassens mangeårige arbejde med at skabe en god arbejdsplads – og hvilken værdi det tilfører sparekassen.

Mød den førende arbejdsglæde-ekspert Alexander Kjerulf

Vi har også allieret os med en af de førende danske og internationale eksperter i emnet, Alexander Kjerulf, der er indehaver af Arbejdsglæde.nu. Han rejser rundt i hele verden for at fortælle om arbejdsglæde, og vi er meget stolte af, at han ofte nævner Middelfart Sparekasse side om side med store internationale virksomheder som Google og Southwest Airlines, når han fortæller om arbejdsglæde.

Alexander deler ud af sin viden om, hvad arbejdsglæde er, hvad vi kan gøre for at få endnu mere af den og ikke mindst hvorfor, det er så vigtigt for både medarbejderen og virksomheden.

Tid og sted

  • Onsdag den 20. september 2017 kl. 17.00 – 19.00 (dørene åbnes kl. 16.30) i Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart.

Efter foredraget serverer Sparekassen en sandwich og en vand.

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig i formularen herunder

Indlæser kort...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her