Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Julekalender 2019

Tilmeld dig julekalenderen, så er du med i konkurrencen om gavekort til Mofibo, 2 billetter til Rock Under Broen 2020, gavekort til BR på 1.000 kroner, gavekort til bridgewalking og gavekort på 4.000 kroner til Novasol.

Tid:
torsdag den 24. oktober - fredag den 27. december

Jo før du tilmelder dig, jo større er dine vinderchancer

Tilmelder du dig julekalenderen i god tid, får du også et lod, for hver måned før december du er tilmeldt julekalenderen. Tilmelder du dig nu, er du også med i lodtrækningen om ekstra præmier:

  • billetter til Rock Under Broen 2020 – vinderen trækkes fredag 8. november
  • gavekort til Mofibo – vinderen trækkes fredag 15. november
  • gavekort til BR – vinderen trækkes fredag 22. november
  • billetter til bridgewalking – vinderen trækkes fredag 29. november

– og selvfølgelig hovedpræmien: et gavekort på 4.000 kroner til Novasol.

Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24 december.

Alle deltagere i vores julekalender modtager dagligt en mail med et link til dagens spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

Hver dag trækker vi en vinder af 500 kroner

Hver dag mellem 1. og 24. december trækker vi en vinder af et gavekort på 500 kroner til gavekortet.dk blandt alle, der har svaret rigtigt på dagens spørgsmål.

Sådan vinder du hovedpræmien – et gavekort på 4.000 til Novasol

Den 27. december trækker vi vinderen af hovedpræmien – et gavekort på 4.000 kroner til Novasol. Jo flere lodder du har, jo større chance har du for at vinde.

Du optjener lodder ved at svare på dagens spørgsmål i julekalenderen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.