Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Koncert med Jensen Bugge Høirup

Kom og oplev en GUF koncert med Jensen, Bugge og Højrup

Tid:
torsdag den 4. april kl.20:00 - kl.22:00
Sted:
Kulturøen

Folkemusikforeningen GUF, som står for ”God Underholdende Folkemusik” så dagens lys for over 30 år siden. En flok entusiastiske folk ( 5 – 6 stykker)  slog sig sammen og stiftede foreningen. En forening af folkemusikglade mennesker, der efterhånden er vokset til et medlemstal på ikke mindre en ca. 230. En af Danmarks største musikforeninger, hvis ikke den største.

Koncert med Jensen, Bugge & Højrup

Traditionel og nykomponeret musik fra Danmark

Harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen, violinist Kristian Bugge og guitarist og sanger Morten Alfred Høirup, dyrker den traditionelle danske folkemusik.

Repertoiret består af instrumentalmusik og sange fra bl.a. Falster, Thy, Fanø og Læsø, og krydres med melodier, som trioen selv komponerer i de gamle traditionsbæreres ånd.

Der er ikke mange som dem, der har besøgt så mange af de små øer og andre egne af Danmark, hvor folkemusikken og viserne stadig overleveres fra generation til generation.

Det har gjort dem til såvel historiefortællere, som specialister i de mange forskellige musikalske dialekter indenfor den danske folkemusik, en viden og forståelse de udnytter, når de spiller koncerter.

Tid og sted

Tid: Torsdag 4. april 2019 kl. 20.00

Sted: KulturØen, Middelfart

Pris og billetter

  • Priser: Voksen               120 kr.
  • Priser: Guf medlemmer   80 kr.
  • Børn:                               40 kr.

God fornøjelse.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.