Hvad laver dit barn på de sociale medier?

Kom og bliv klogere på børn og unges adfærd på de sociale medier.

Tid:
mandag den 23. september kl.19:00 - kl.21:00
Sted:
Middelfart Sparekasse

I samarbejde med Red Barnet inviterer vi til gratis foredrag omkring børn og unges adfærd på de sociale medier. Hvilke digitale platforme findes der, og hvad kan vi gøre for at forebygge, at vores børn havner i uheldige situationer på nettet.

Hvad er faresignalerne?

Red Barnet sætter med dette foredrag fokus på, hvordan børn kan udsættes for seksuelle krænkelser online, enten fra voksne eller jævnaldrende. Formålet med oplægget er, at de ansvarlige voksne omkring børnene får en større forståelse for, hvordan børnene bruger de sociale medier. Vi kigger på, hvordan vi forebygger særlig risikabel online-adfærd, og hvordan hjælper og støtter vi børnene, hvis de alligevel bliver udsat for online overgreb eller krænkelser.

Tid og sted

  • Mandag 23. september 2019 kl. 19.00 – 21.00
  • Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Indlægsholder psykolog Kuno Sørensen

Kuno Sørensen er psykolog og arbejder som seniorrådgiver i Red Barnet. Kuno har gennem mange år arbejdet som psykolog med udsatte børn og familier i kommuner, amter og børnepsykiatri. Siden 2001 har han været ansat i Red Barnet med fagligt fokus på vold og seksuelle overgreb på børn, herunder især it-relaterede seksuelle overgreb samt børn og unges sociale liv online. Kuno er ofte i medierne og kommenterer sager, der handler om online-overgreb og -krænkelser.

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Alt du skal gøre, er at tilmelde dig herunder. Arrangementet er åbent for alle.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.