Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Frøbjerg Festspil 2020 - Midt om Natten

Oplev Frøbjerg Festspil med musicalen Midt om Natten. Er du kunde i Middelfart Sparekasse får du 50 kr. rabat.

Tid:
torsdag den 6. august - fredag den 21. august kl.20:00 - kl.22:30
Sted:
Frøbjerg Festspil
Billetkøb:
Billetpris:
DKK 230

Frøbjerg Festspil opfører Midt om Natten

En af de senere års helt store danske musicalsucceser, Midt om Natten, kan opleves på Baunehøjen. Musicalen indeholder en række af Kim Larsen og Gasolins største hits, der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Tusindfryd, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistensen fra Haveje.

En perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten vil lyde fra scenen. Musicalen bliver krydret med sange som Langebro, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia, Rita og Vi er dem de andre ikke må lege med. Træfsikre hits fra både Kim Larsen og Gasolins´ bagkatalog.

Tid og sted

  • Torsdag 6. august  – fredag 21. august 2020 kl. 20
  • Frøbjerg Bavnehøj, Aarup

Rabat til Sparekassens kunder

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat på billetten. Brug rabatkoden midspar2020, når du køber din billet.

Har du allerede købt billet, kan du til og med torsdag 22. august 2020 få refunderet rabatten. Alt du skal gøre, er at fremvise din billet købt til fuld pris i din nærmeste afdeling.

Læs mere om Frøbjerg Festspil på deres hjemmeside – www.frobjerg.dk

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.