Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Frøbjerg Festspil 2019 - Footloose

Oplev Frøbjerg Festspil med musicalen Footloose. 50 kr. rabat til kunder i Sparekassen

Tid:
torsdag den 8. august - fredag den 23. august kl.20:00 - kl.22:30
Sted:
Frøbjerg Festspil

Frøbjerg Festspil opfører Footloose

Frøbjerg Festspil glæder sig til at opføre Footloose, en musical som er baseret på filmen af samme navn. Filmen tog folk med storm i 1984, og blev Kevin Bacons endegyldige gennembrud som feteret filmstjerne.

Middelfart Sparekasse bakker op om det gode initiativ og giver kunder mulighed for at opleve forestillingen til en særlig god pris.

Tid og sted

Tid: Forestillingen spiller den 8. – 23. august 2019
Sted: Frøbjerg Bavnehøj

Rabat til Sparekassens kunder

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat på billetten. Brug rabatkoden midspar2019, når du køber din billet.

Har du allerede købt billet, kan du til og med torsdag 1. august 2019 få refunderet rabatten. Alt du skal gøre, er at fremvise din billet købt til fuld pris i din nærmeste afdeling.

Læs mere om Frøbjerg Festspil på deres hjemmeside – www.frobjerg.dk

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.