Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Foredrag: Rock Under Broen - en musikalsk fortælling gennem mere end 30 år

I samarbejde med nogle af de bærende kræfter bag Rock Under Broen vil vi tage dig med på en musikalsk fortælling gennem 30 år.

Tid:
mandag den 18. november kl.19:00 - kl.21:30
Sted:
Middelfart Sparekasse
Billetkøb:
Billetpris:
DKK 25

Kom med til en festlig aften arrangeret af MOLF og Middelfart Museumsforening.

I samarbejde med nogle af de bærende kræfter bag Rock Under Broen vil vi tage dig med på en musikalsk fortælling gennem 30 år. Vagn Ove Hansen, der har været med fra begyndelsen, er konferencier og binder aftenen sammen med en række underholdende og sjove anekdoter gennem tiden.

Til at supplere Vagn Ove vil Bent Frandsen fortælle om praktikken i forhold til at afvikle Danmarks største endags musikfestival. Peter Zederkof vil fortælle om, hvordan man sammensætter et musikprogram og forhandler kontrakter med musikerne. Endelig vil Claus Hansen fortælle om, hvilken betydning Rock under Broen har for det lokale foreningsliv generelt og i særlig grad for Middelfart gymnastik og boldklub (MG&BK)

Til en musikalsk fortælling hører også musik, derfor vi har entreret med det lokale talent Filip Møller, der vil spille sange fra det omfattende katalog af kunstnere, der har gæstet Rock Under Broen siden begyndelsen i 1989.

Tid og sted

  • Mandag 18. november 2019 kl. 19:00-21:30
  • Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Pris og billetter

Billetten koster 25 kroner + gebyr.

Vi glæder os til at se dig

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.