Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Foredrag med Lola Jensen - Må vi så få ro!

Kom og få Lola Jensens bud på, hvordan du skruer ned for støj og tempo i en travl hverdag med små børn.

Tid:
torsdag den 15. marts kl.19:00 - kl.21:00
Sted:
Middelfart Sparekasse

Lola Jensen, kendt fra Go’ Morgen Danmark, har over 30 års erfaring som familievejleder og har holdt tusindvis af foredrag. Hun er kendt for sine skarpe iagttagelser og sin ærlige og humoristiske tilgang.

“Ingen børn er hysteriske, nogle har bare ekstra temperament. Og måske en hverdag der forstærker udsvingene, men der lader sig omlægge”. Lola Jensen

Sådan skruer du ned for støj og tempo

Tempoet i børnelivet er højt. Der er mange aktiviteter og gøremål i børns liv – måske lidt for mange. Lola kommer med kærlige og kontante råd til, hvordan forældre på enkel vis kan skrue ned for støj og tempo og skabe mere nærvær i hverdagen. Selv små justeringer kan gøre underværker.

Tid & sted

Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 – 21.00 hos
Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart.

Køb din billet her

Arrangementet er åbent for alle. Billetten koster 50 kr., er man ikke kunde, er man også velkommen, så koster billetten 100 kr.

UDSOLGT – Skriv dig op

Der er desværre udsolgt til foredraget med Lola Jensen. Der har været utrolig stor interesse for arrangementet, og vi overvejer derfor, om vi skal gentage det. Er du interesseret i at få besked, hvis vi laver et nyt arrangement med Lola, så skriv dig op herunder, så får du besked direkte i din indbakke.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.