Foredrag med Lisbet Dahl

Kom og hør Lisbet Dahl fortælle om sit utraditionelle liv og om alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat.

Tid:
tirsdag 25. februar 2020 kl. 19:30 - kl. 21:00
Sted:
Volkerts Fylke, Dalbygade 40, 6000 Kolding
Billetkøb:
Billetpris:
270 kr. / 495 kr.

Undskyld jeg blander mig

Lisbet Dahl har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, det har budt på dramatiske op- og nedture. I foredraget “Undskyld jeg blander mig” fortæller hun om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Tid og sted

  • Tirsdag 25. februar 2020 kl. 19.30 – ca. 21.00
  • Volkers Fylke, Dalbygade 40D, 6000 Kolding

Rabat til kunder i Middelfart Sparekasse

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kroner i rabat på billetten. Brug rabatkoden: Midspar når du køber din billet, så udløses rabatten.

Husk at fremvise dit personlige betalingskort fra Middelfart Sparekasse sammen med billetten ved indgangen.

Pris og billetter

  • Foredrag 270 kr. / Foredrag inkl. tapas 495 kr.

Foredraget er arrangeret af foreningen Hospitalsklovne.dk og al overskud går til projektet “Leg dig glad”, den nye legeplads ved børneafdelingen på Kolding Sygehus.

Indlæser kort...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.