Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Kom til foredrag med hospitalsklovnen Petunia

Middelfart Sparekasse og Danske Hospitalsklovne vil gerne invitere til et spændende foredrag med hospitalsklovnen Petunia

Tid:
onsdag den 17. maj kl.19:00 - kl.21:00
Sted:
Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse og Danske Hospitalsklovne har indgået et samarbejde og inviterer dig derfor til et spændende foredrag med hospitalsklovnen Petunia. Petunia, som til dagligt hedder Pia Cisko, tager os med ind i hospitalsklovnens verden og fortæller om de mange facetter, arbejdet som hospitalsklovn rummer.

Danske Hospitalsklovne – Spreder smil blandt syge børn

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som har eksisteret siden 2003. De arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse. Det er de færreste børn der holder af at komme på hospitalet, hvor alt er nyt og fremmede. Derfor kan en indlæggelse nemt føles utryg – selv om både læger og sygeplejersker gør hvad de kan.

Danske Hospitalsklovne arbejder for at gøre barnets tid på hospitalet mere tryg. Det gør de med leg, humor og et lille pift af magi. Det er et følsomt arbejde, for barnets grænser må aldrig overskrides. De tager det meget seriøst at være sjove.

Tid og sted

Tid: Onsdag den 17. maj 2017 kl. 19.00 – ca. 21.00
Sted: Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Tilmeld dig her – det er gratis

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Alle er velkomne, også selvom du ikke er kunde i Middelfart Sparekasse. Ønsker du at tilmelde flere, skal det gøres enkeltvis.

Indlæser kort...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her