Print Friendly, PDF & Email
Share Button
Årets julekalender 2018

Tilmeld dig vores julekalender, så er du med i konkurrencen om et gavekort på 4.000 kr. til Lalandia

Tid:
lørdag den 1. december - mandag den 24. december

Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1 til den 24 december.

Alle deltagere i vores julekalender modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

Hver dag trækker vi en vinder af 500 kroner

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. til gavekortet.dk

Sådan vinder du hovedpræmien – et gavekort på 4.000 til Lalandia

Den 28. december trækker vi vinderen af hovedpræmien – et gavekort på 4.000 kroner til Lalandia. Jo flere lodder du har, jo større chance har du for at vinde.

Du optjener lodder ved at svare på dagens spørgsmål i julekalenderen. Tilmelder du dig julekalenderen i god tid, får du også et lod, for hver måned før december du er tilmeldt julekalenderen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.